Drukwerk

Wij bieden oplossingen op maat in verschillende vormen. Dat levert jou een eigen krant, folder of flyer op met jouw eigen boodschap, geheel vormgegeven naar jouw smaak en compleet verzorgd vanaf opmaak tot verspreiding in de door jou aangegeven postcodegebieden. Zelfs het schrijven van de teksten, interviews houden en het maken van de foto’s kunnen wij dankzij onze vaste schrijver en fotograaf verzorgen.

Promotiemateriaal
Sta je binnenkort op een beurs, ben je net met een nieuw bedrijf begonnen of wil je meer bekendheid creëren om bij jouw potentiële klanten op een leuke en opvallende manier in beeld te komen? Wij zijn een ontwerpstudio dat alle mogelijke vormen van promotiemateriaal en reclame-uitingen ontwerpt en ontwikkelt. Van folder tot magazine, visitekaartje, briefpapier, poster, flyer, brochure, advertentie, banner, krant, tijdschrift, huisstijl, banier tot logo.

Kranten en Tijdschriften
Wij maken zowel in eigen beheer als in opdracht verschillende soorten tijdschriften en kranten. Uitgaven in vele soorten en maten en met vele verschillende onderwerpen die erin voor het voetlicht worden gebracht. Wij werken daarbij samen met een vaste schrijver en fotograaf, zodat wij exact van elkaar weten wat wij kunnen, hoe wij dat doen en welke kwaliteit wij jou kunnen bieden. Wij verzorgen het gehele traject van begin tot eind(product) met een prachtig resultaat. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.